Historien

I kjølvannet av pandemien opplevde flere dansekunstnere og koreografer nye utfordringer. Som en respons utviklet vi «Industry Check» - et audition-format som tilbydde dansere, både nyutdannede og veletablerte, en sjanse til å møte den kommersielle bransjen.

Etter å ha arrangert to vellykkede eventer med over 200 deltagende dansere totalt, ble vi inspirert til å grunnlegge Industry Check AS.

Fra inspirasjon til handling

Vi bestemte oss for å sette et tydelig mål: å forenkle måten dansere presenteres, og gjøres det enklere for samarbeidspartnere å oppdage dem.

Plattformen er designet for å omfavne alle dansestiler, bakgrunner og erfaring, og tilbyr en unik arena for løfte frem kunstnerskap og nettverksbygging.

Vi er nå stolte over å ha lansert Industry Check, som åpner nye dører for både dansekunstnere og bransjeaktører.

Veien videre

Etter oppstarten i 2023, har Industry Check AS tatt sine første skritt på en spennende reise. Vår ambisjon er klar - å etablere oss som en sterk samarbeidspartner i danse- og underholdningsbransjen.

Vi vil skape en verktøykasse som skal støtte dansere og koreografer i deres karriere, og fungere som en forbindelse til bedrifter som søker kreative samarbeid.

Med Industry Check som vårt første store initiativ, ser vi frem til å vokse og utvikle nye løsninger som styrker og forener dansefellesskapet.

/William Boo, Josephine Gracia og Henni Olsen